Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатську Білу Церкву та румунський Сігет з’єднає міст

Закарпатську Білу Церкву та румунський Сігет з’єднає міст

Робоча зустріч першого заступника голови райдержадміністрації Віктора Турока, начальника Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса Володимира Чіпака з керівниками та проектантами будівництва моста, який з’єднуватиме село Біла Церква Рахівського району та місто Сігет повіту Марамуреш відбулася в Білій Церкві.

ВІДЕО ДНЯ

Обговорювали технічну документацію, топографічні та геотехнічні матеріали для їх наступного погодження керівниками управлінь водних ресурсів Закарпатської області і повіту Марамуреш.

В результаті домовилися здійснити спільний виїзд на місце будівництва нового моста, для проведення додаткових геодезичних вимірювань, до яких будуть залучені як спеціалісти з Румунії, так і України, – зазначає прес-служба Рахівської райдержадміністрації.

Реклама

Протокол про необхідність будівництва автодорожнього мостового переходу “Біла Церква-Сігет” підписали ще у 1997-му, оскільки це значно зменшило б навантаження на основний діючий пункт пропуску “Дякове-Холмеу” і дало б можливість об’єднати туристичні маршрути Карпатського регіону Польщі, Словаччини, України та Румунії, які з кожним роком стають все більш популярними.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно