Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Іван Качур поспілкувався із жителями Мукачева та району (ФОТО)

Іван Качур поспілкувався із жителями Мукачева та району (ФОТО)

Іван Качур поспілкувався із жителями Мукачева та району (ФОТО)
У вівторок, 19 лютого, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур допомагав у вирішенні проблем мешканцям Мукачева та Мукачівського району під час особистого прийому громадян. Здебільшого...

У вівторок, 19 лютого, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур допомагав у вирішенні проблем мешканцям Мукачева та Мукачівського району під час особистого прийому громадян.

ВІДЕО ДНЯ

Здебільшого звернення та прохання громадян стосувалися сприяння у виділенні матеріальної допомоги, вирішення житлових проблем, допомоги в отриманні путівок у санаторно-курортні заклади.

Пані Марія проживає із чоловіком, котрий, через нещасний випадок, уже 2 роки є інвалідом І групи. Сьогодні чоловіку необхідно пройти реабілітаційний курс. Сім’я отримала направлення у санаторний заклад в Одесі, та, як переконує жінка, чоловікові буде важко подолати таку відстань. Тож мукачівка попросила сприяння у отриманні направлення до санаторію «Синяк». Іван Качур запевнив, що питання буде вирішено.

Реклама
Іван Качур поспілкувався із жителями Мукачева та району (ФОТО) – 01
Реклама

Мешканка Мукачівського району, котра виховує хвору дитину, звернулися до чиновника із проханням про матеріальну допомогу. Дитина з інвалідністю не може самостійно пересуватися, тільки – на візку. Іван Качур доручив управлінню соцзахисту виділити грошову матеріальну допомогу, також звернувся до начальника обласного управління охорони здоров’я, щоб той, у свою чергу, розглянув можливість виділення путівки на оздоровлення дитини.

Із проханням про виділення будматеріалів звернулася до Івана Качура пані Марія. Жінка проживає у будинку з донькою та онуком. Оселя у аварійному стані, потребує укріплення фундаменту та заміни даху. Заступник голови облдержадміністрації доручив провести експертну оцінку помешкання, за результатами якої і буде виділено матеріальну допомогу.

Реклама

Про матеріальну допомогу попросив і пан Іван, у якого у вересні минулого року народилася трійня. Іван Качур запевнив чоловіка: сім’я отримає допомогу.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно