Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Однокласники загиблого школяра розповідають, що час від часу він заводив розмови про смерть

Однокласники загиблого школяра розповідають, що час від часу він заводив розмови про смерть

Однокласники загиблого школяра розповідають, що час від часу він заводив розмови про смерть

Поблизу Ужгорода знайшли тіло без голови. Його виявили прямо на залізничних коліях станції "Невицьке". Біля тіла лежав шкільний рюкзак, а в ньому – книжки та зошити учня дев’ятого класу.

ВІДЕО ДНЯ

Відомо, що напередодні він самовільно пішов із занять після першого уроку. Матері повідомив, що все добре, він у місті, їде додому, а завтра обов’язково піде до школи. Та замість дому хлопець опинився на залізничній станції. Там попрощався із другом, з яким зранку втік зі школи. А через кілька годин його тіло знайшли без голови.

Що саме сталося – в поліції ще не з’ясували. Припускають, що голову під колеса хлопець поклав, коли потяг ще стояв. Однак це міг бути і нещасний випадок, і вбивство.

Реклама

"Якщо б машиніст все б це бачив, він би відреагував. Там доволі прямий відрізок дороги. По характеру розташування – це все ж таки на 99% поїзд зробив, а от те, що це суїцид – трохи рано про це говорити, але така версія не виключається", – розповів керівник обласної поліції Василь Мадяр.

Однокласники хлопця розповідають, що час від часу він заводив розмови про смерть. Казав, що не бачить у житті сенсу. На його сторінці у соцмережах навіть були фото та відео загибелі під потягами. Вчителі кажуть, що Володимир не був проблемним учнем. До п’ятого класу вчився відмінно. Потім успішність стрімко погіршилася, хлопець замкнувся в собі, почав цікавитись страшилками.

Реклама

Шкільний психолог два роки поспіль фіксувала яскраво виражену агресію у юнака. Займалась з ним. Цього року всі контрольні параметри не показали жодних відхилень норми психологічного розвитку.

"Суїцидальних признаків не відображались", - твердить Лариса Сідун. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно