Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • При обстеженні двох залізничних переїздів у Мукачеві комісія знайшла 37 недоліків

При обстеженні двох залізничних переїздів у Мукачеві комісія знайшла 37 недоліків

При обстеженні двох залізничних переїздів у Мукачеві комісія знайшла 37 недоліків
Управлінням Укртрансінспекії у Закарпатській області 12 лютого 2013 року було проведено комісійне обстеження залізничних переїздів загального користування з автобусним рухом у м....

Управлінням Укртрансінспекії у Закарпатській області 12 лютого 2013 року було проведено комісійне обстеження залізничних переїздів загального користування з автобусним рухом у м. Мукачеве.

ВІДЕО ДНЯ

Обстежено 2 переїзди по вул. Крилова за каналом, власником якого є ТзДВ « Завод будівельної індустрії» та по вул. Академіка Морозова, що належить УАП ТОВ « Фішер-Мукачево». До складу комісії входили представники САД Закарпатської області, ВДАЇ Мукачівського району, управління комунальної власності Мукачевського міськвиконкому, Ужгородської дирекції залізничних перевезень, ВП "Мукачівська дистанція сигналізації та зв'язку", представники ТзДВ "Завод будівельної індустрії" та УАП ТОВ "Фішер-Мукачево". В ході обстеження було виявлено 37 недоліків, по даним недолікам складено 2 акти в яких визначено відповідальних за усунення недоліків.

Залізничний переїзд по вул. Крилова за каналом знаходиться в жахливому стані не зважаючи на те, що він знаходиться на дорозі державного значення (об’їзна м. Мукачеве) і через нього здійснюється перевезення пасажирів автобусами, регулярні та регулярні спеціальні перевезення.

Реклама

На переїзді відсутня світлофорна сигналізація, на під’їздах до переїзду з обох сторін ямковість дорожнього покриття, не облаштовані пішохідні доріжки та огородження, немає освітлення на переїзді та на підходах до нього, відкриті люки колодязів комунікацій, дорожні знаки пошкоджені. Відповідальними за усунення недоліків є власник залізничного переїзду ТзДВ «Завод будівельної індустрії», управління комунальної власності Мукачевського міськвиконкому та САД Закарпатської області.

Порушення правил улаштування та експлуатації залізничних переїздів у більшості випадків призводить до тяжких дорожньо транспортних пригод.

Реклама

Управління Укртрансінспекії у Закарпатській області попереджає, що відповідальними за облаштування залізничних переїздів які знаходяться на під’їзних коліях є власники під’їзних колій. В разі невиконання вимог Укртрансінспекії буде вжито дієвих заходів, щодо припинення автобусного та залізничного руху через дані переїзди.

УТІ Закарпаття

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно