Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліція під час комплексного відпрацювання найбільших сіл Мукачівщини, виявила ряд порушень (ФОТО)

Міліція під час комплексного відпрацювання найбільших сіл Мукачівщини, виявила ряд порушень (ФОТО)

Міліція під час комплексного відпрацювання найбільших сіл Мукачівщини, виявила ряд порушень (ФОТО)
Ряд порушень адміністративного та кримінального законодавства виявили працівники міліції у трьох селах Мукачівського району (с. В.Лучки, с. Страбічево, с. Горонда), куди завітали для проведення...
ВІДЕО ДНЯ

Ряд порушень адміністративного та кримінального законодавства виявили працівники міліції у трьох селах Мукачівського району (с. В.Лучки, с. Страбічево, с. Горонда), куди завітали для проведення комплексного профілактичного відпрацювання.

Як зазначив на традиційному інструктажі учасників відпрацювання начальник міліції громадської безпеки Мукачівського МВ (по обслуговуванню м. Мукачева та Мукачівського району) УМВС України в Закарпатській області Володимир Ганькович, завдання для правоохоронців лишаються незмінними. Основні зусилля були направлені на: забезпечення належної охорони громадського порядку, активізацію роботи щодо профілактики злочинних проявів, розкриття злочинів, оперативного реагування на заяви та повідомлення громадян про скоєні правопорушення. Окрім того, в рамках загальнодержавних операцій «Візит» та «Нагляд» працівниками міліції вручено 360 візиток, з інформацією про дільничного інспектора населеного пункту, із зазначенням місця та часу прийому місцевим шерифом. Також було перевірено 55 осіб, які звільнилися з місць позбавлення волі та проведено з ними індивідуально-попереджувальну роботу.

Реклама

У зв’язку зі збільшенням щільності нарядів на маршрутах патрулювання, зокрема у с.В.Лучки (населенням близько 9 тис.) зменшилась кількість порушень, скоєних на вулицях та інших громадських місцях, - зазначив заступник сільського голови с. В.Лучки Іван Зозуля.

Вцілому, мукачівські правоохоронці завітали до майже 600 дворогосподарств. Притягнуто до відповідальності ряд осіб за розпиття спиртних напоїв у громадських місцях, за керування автомобілем у стані алкогольного сп`яніння. Також правоохоронцями розкрито три злочини: грабіж та дві крадіжки, які були скоєні раніше.

Реклама

Тим часом представники дозвільної системи Мукачівського міськвідділу працювали з офіційними власниками зброї. Було перевірено близько 30 селян, які мають у своєму користуванні мисливську зброю. У одного мешканця с.В.Лучки виявлено порушення умов зберігання гладкоствольної рушниці. Наразі зброю вилучено, а чоловіка притягнуто до відповідальності.

Підводячи підсумки проведеної роботи, начальник Мукачівського міського відділу полковник міліції Василь Швенда, позитивно відзначив її результати, зауваживши, що люди у віддалених від районного центру селах, дійсно переконалися, що міліція якісно виконує покладені на неї функції та обов’язки.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно