Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іршавщина отримала кошти на укріплення берегів річок

Іршавщина отримала кошти на укріплення берегів річок

На Іршавщині за рахунок коштів ДФРР укріплять береги двох річок, відремонтують аварійний міст, автодорогу та замінять вікна в райлікарні.

ВІДЕО ДНЯ

За рахунок перерозподілу коштів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) Іршавський район отримає додатково понад чотири мільйони гривень. Зокрема, 1 мільйон 300 тисяч виділять на берегоукріплення р.Лисичанки в с.Лисичово. Під час інтенсивних опадів гірська річка розмиває незахищені береги й поступово підбирається до сільських хат, тому її береги слід укріпити габіонами. Аналогічні роботи проведуть і з берегами р. Синявки в с. Ільниця (для чого з ДФРР буде виділено 350 тисяч гривень). 200 тисяч гривень піде на ремонт опори та огородження аварійного мосту через р.Боржава в с. Імстичово, один мільйон – для ремонту ділянки автодороги з с. Кам’янське в напрямку Берегова, а за півтора мільйона гривень замінять вікна й двері в Іршавській центральній районній лікарні, – йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської ОДА.

– Названі суми виділять за рахунок перерозподілу коштів із Державного фонду регіонального розвитку, – зазначає голова ОДА Геннадій Москаль, який здійснив робочу поїздку в Іршавський район і особисто оглянув усі об’єкти. – Оскільки ремонт міжнародної траси "Вилок – Дяково", на який раніше закладалися 7,5 мільйонів гривень із ДФРР, буде зроблено за рахунок Державного бюджету, вивільнені гроші можна перекинути на інші об’єкти. 4 мільйони 350 тисяч гривень отримає Іршавський район.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно