Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ілля Токар зустрівся з представниками громадської організації воїнів-афганців (ФОТО)

Ілля Токар зустрівся з представниками громадської організації воїнів-афганців (ФОТО)

Ілля Токар зустрівся з представниками громадської організації воїнів-афганців (ФОТО)
Про це очільник Мукачівської райдержадміністрації написав на своїй сторінці у Фейсбуці. "Cьогодні зустрічався з представниками громадської організації воїнів-афганців. Це хлопці складної долі, які...

Про це очільник Мукачівської райдержадміністрації написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

ВІДЕО ДНЯ

"Cьогодні зустрічався з представниками громадської організації воїнів-афганців. Це хлопці складної долі, які стали заручниками тодішньої безглуздої радянської ідеології. Скільки доль та життів понівечила війна в Афганістані, адже багато наших співвітчизників втратили здоров'я на чужій землі й стали інвалідами. Гірка статистика й тих, хто залишився сиротами, вдовами, та батьками, які не дочекались своїх синів додому.

Мужність та витривалість, які проявили вони у тій жорстокій війні заслуговують на щиру повагу. Безперечно, що районна влада не може залишатись осторонь проблем таких людей. Кожного року з районного бюджету виділяються кошти для забезпечення статутної діяльності громадських організацій воїнів-інтернаціоналістів, в міру можливостей допомагаємо із придбанням ліків та вирішенням житлових проблем. Під моїм особистим контролем і питання оздоровлення дітей учасників бойових дій в Афганістані та вирішення соціальних проблем вдів та матерів загиблих воїнів.

Реклама

Ми розуміємо, що сьогодні ці люди заслуговують на більше, ніж може дати їм суспільство, тому постійно співпрацюємо з представниками громадських організацій і радимося, що необхідно першочергово робити для того, аби життя цієї категорії сімей покращувалось. Приємно, що в цьому контексті завжди знаходимо порозуміння.

Під час розмови ми обговорили й питання проведення у районі на належному рівні заходів з відзначення 24- річниці виводу військ з Афганістану, який в Україні відзначатиметься 15 лютого".

Реклама

Також Ілля Іванович зазначив, що окрім патріотичних бесід з молоддю, вечорів пам’яті, виставок у бібліотеках, 14 лютого, в залі районної ради відбудеться зустріч воїнів-афганців, якій передуватиме мітинг-реквієм та панахида біля пам'ятного знака на честь загиблих воїнів Афганістану у м. Мукачево.

Ілля Токар зустрівся з представниками громадської організації воїнів-афганців (ФОТО) – 01
Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно