Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські енергетики фіксують щоденні крадіжки електроенергії

Закарпатські енергетики фіксують щоденні крадіжки електроенергії

Закарпатські енергетики фіксують щоденні крадіжки електроенергії

У середньому, саме стільки фактів несанкціонованого втручання в роботу електромереж щодня виявляють працівники ПАТ "Закарпаттяобленерго". 

ВІДЕО ДНЯ

ПАТ "Закарпаттяобленерго" інформує, що за період з 21 по 25 березня поточного року працівниками Товариства виявлено 50 фактів крадіжок електричної енергії, – зазначає прес-служба ПАТ "Закарпаттяобленерго".

Зокрема, було складено 41 Акт про порушення Правил серед населення та 9 Актів – у юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Реклама

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого тижня було виявлено у Хустському районі (9 порушень). При цьому найчастіше незаконно споживали електроенергію за допомогою пошкодження та зриву пломб на приладі обліку, пошкодження самого лічильника, підключення розеток прихованої електропроводки. Також частим порушенням за цей період було самовільне підключення через електролічильник (10 випадків).

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у 4-х районах, із яких найбільше в м. Ужгороді (6 випадків). При цьому найпопулярнішим порушенням (у 4-х випадках із 9-ти) залишається втручання в роботу приладу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

Реклама

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 186,8 тис. грн, із яких:

– у побуті – на суму 176,7 тис. грн;

– у юридичному секторі – на суму 10,1 тис. грн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно