Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Школи та дитсадки Мукачева шляхом злиття реорганізують у НВК

Школи та дитсадки Мукачева шляхом злиття реорганізують у НВК

Школи та дитсадки Мукачева шляхом злиття реорганізують у НВК

На чергову сесію Мукачівської міськради пропонується до розгляду проекти рішення про реорганізацію навчальних закладів міста – шкіл та дитсадків у навчально-виховні комплекси.

ВІДЕО ДНЯ

Про це на прес-конференції повідомила начальник управління освіти Мукачівського міськвиконкому Катерини Кришінець-Андялошій, інформує Мукачівська міськрада.

"Ці заклади, які реорганізують – школи та дитсадки знаходяться поруч. Завдяки створенню НВК буде можливість ефективніше використовувати матеріально-технічну базу закладів. Водночас це буде краще і для самих дітей , адже вони матимуть змогу відвідувати один заклад з дошкільної ланки і до завершення навчання у школі. В НВК дітей прийматимуть з півтора року. І зарахування в НВК буде за територіальним принципом", – зазначила посадовець.

Реклама

Так, на черговій сесії буде розглянуто проекти рішення "Про реорганізацію Мукачівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15 Мукачівської міської ради Закарпатської області та Мукачівського дошкільного навчального закладу №30 Мукачівської міської ради Закарпатської області шляхом злиття", "Про реорганізацію Мукачівського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І ступеня - гімназія" Мукачівської міської ради Закарпатської області та Мукачівського дошкільного навчального закладу №41 Мукачівської міської ради Закарпатської області шляхом злиття" , "Про реорганізацію Мукачівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Мукачівської міської ради Закарпатської області та Мукачівського дошкільного навчального закладу №6 Мукачівської міської ради Закарпатської області шляхом злиття", "Про реорганізацію Мукачівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 Мукачівської міської ради Закарпатської області та Мукачівського дошкільного навчального закладу №34 Мукачівської міської ради Закарпатської області шляхом злиття".

Пропонується створити комісії з реорганізації та затвердити статути нових закладів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно