Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівська міліція патрулює спільно з громадськістю

Мукачівська міліція патрулює спільно з громадськістю
До забезпечення охорони громадського порядку на Мукачівщині міліція активно залучає громадських помічників дільничних інспекторів міліції та членів громадських формувань. Нині в Мукачеві та районі...

До забезпечення охорони громадського порядку на Мукачівщині міліція активно залучає громадських помічників дільничних інспекторів міліції та членів громадських формувань.

ВІДЕО ДНЯ

Нині в Мукачеві та районі діють 43 громадські формування, які активно долучаються до співпраці з правоохоронцями по забезпеченню спокою громадян. А взагалі історія громадських формувань на Мукачівщині бере початок із 2005 року. Саме тоді була налагоджена тісна співпраця між громадськими активістами та місцевими правоохоронцями. І от уже близько 8 років члени громадських формувань щотижнево, відповідно до розроблених графіків чергувань, заступають у патруль разом зі співробітниками міліції та допомагають у виконанні покладених на міліцію завдань.

За словами начальника відділу громадської міліції Мукачівського міськвідділу підполковника міліції Володимира Ганьковича, громадські формування, як правило, створюються за ініціативою самих громадян для участі в охороні громадського порядку, запобіганні та припинені адміністративних порушень і злочинів, захисті життя та здоров’я громадян від протиправних посягань.

Реклама

До прикладу, представники громадських формувань активно співпрацювали з дільничними інспекторами та патрульними по охороні громадського порядку під час новорічно-різдв`яних свят. Сьогодні, коли свята минули, громадські активісти патрулюють місто та район за розробленими графіками. Завдяки зусиллям і відповідальності членів громадських організацій вдалось попередити та розкрити ряд правопорушень. Адже у тому, щоб у містах та селах був порядок, зацікавлені всі: і органи місцевого самоврядування, і правоохоронці, і мешканці населених пунктів.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно