Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Делегація Закарпаття вирушила до чеського краю Височина

Делегація Закарпаття вирушила до чеського краю Височина

У середу, 30 березня, офіційна делегація Закарпатської області відбула з робочим візитом до краю Височина Чеської Республіки, у ході якої відбудуться важливі зустрічі та перемовини.

ВІДЕО ДНЯ

По приїзду делегації до чеського міста Їглава відбудеться зустріч з представниками Міністерства оборони Чеської республіки щодо реконструкції цвинтаря на Шахті в Ужгороді, – стверджує прес-служба Закарпатської облради.

Наступного дня відповідно до програми перебування заплановані важливі перемовини у будівлі крайової ради Височини, у яких візьмуть участь Їржі Бєгоунек – гетьман краю Височина, член Палати депутатів Парламенту ЧР, Володимир Новотни – заступник гетьмана краю Височина, член Постійної конференції, Марі Кружікова – член Ради краю Височина з питань культури, збереження культурної спадщини та туризму, Вацлав Кодет – член Представництва краю Височина, член Постійної конференції, Мілан Плодік – член Представництва краю Височина, член Постійної конференції, Зденєк Кадлец – директор крайового уряду Височини, голова благодійного фонду «ВіЗа», Йозеф Недвєд – член Постійної конференції, член благодійного фонду «ВіЗа», позаштатний співпрацівник краю Височина та інші.

Реклама

У частині програми візьме участь також консул України в Брно Іван Холостенко та Мілош Вистрчіл, член Сенату Парламенту ЧР, голова Комітету Сенату з питань регіонального розвитку, державного управління та охорони навколишнього середовища.

Традиційно наша делегація зробить запис до пам’ятної книги крайової ради та спільне фото на згадку.

Реклама

Заплановано відвідати обласну пожежно-рятувальну службу, де відбудеться огляд KOPIS, виїзних станцій та перемовини про співпрацю. Тут до зустрічі долучаться Ян Сламечка, член Ради краю Височина, голова Комісії з безпеки, керівник Асоціації добровільних пожежників Краю Височина, Йозеф Бідмон керівник Асоціації добровільних пожежників Пардубицького краю, Петр Бенеш, директор пожежно-рятувального загону краю Височина, а також Мартін Гискі, член Ради краю Височина з питань регіонального розвитку та територіального планування.

Ознайомиться закарпатська делегація з роботою швидкої медичної допомоги та лікарні міста Їглава.

У рамках програми відбудуться й інші важливі зустрічі, зокрема з керівництвом Статутного міста Їглава та міста Пельгржімов.
Протягом програми йтиметься про співпрацю у сфері соціальних питань, туризму, культури та інше.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно