Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Депутати хочуть покращити привабливість Закарпаття як туристичного регіону

Депутати хочуть покращити привабливість Закарпаття як туристичного регіону

На розгляд третьої сесії облради, яка запланована на 5 квітня ц.р. вноситься проект рішення про внесення змін до Програми розвитку туризму і курортів у Закарпатській області на 2016–2020 роки.

ВІДЕО ДНЯ

Як наголошує розробник проекту, а це управління туризму та курортів облдержадміністрації, для ефективного використання коштів з реалізації заходів Програми розвитку туризму і курортів у Закарпатській області на 2016–2020 роки, врахування пропозицій щодо розвитку сільського туризму та забезпечення співпраці з обласним фондом інвестування у напрямку реалізації програми «Власний дім», для надання підтримки щодо започаткування власної справи у сільському туризмі, поширення інформації про туристично-рекреаційну привабливість області, й пропонується внести відповідні зміни до названої Програми, затвердженої рішенням обласної ради 22 грудня 2015 року, – інформує прес-служба Закарпатської облради.

Джерела фінансування – обласний бюджет. Орієнтовні обсяги фінансування (вартість), у т.ч.: 2016 р. - 1 608,0 тис.грн; 2017р. - 1 755,0 тис.грн ; 2018 р. - 1 842,0 тис.грн; 2019р. - 1 869,0 тис.грн; 2020р. - 1 960,0 тис.грн.

Реклама

Очікується підвищення привабливості області як туристичного регіону, покращення якості турпослуг, збільшення туристичних потоків та розширення їх географії на території Закарпаття через покращення системи дорожнього сполучення, активізація турбізнесу в регіоні, забезпечення постійного консультування громадськості з питань розвитку туризму та курортів, відповідні презентації та залучення до співпраці туроператорів України й ближнього зарубіжжя, поширення позитивного іміджу Закарпаття туристичного на внутрішньому та зовнішньому ринках через участь у спеціалізованих заходах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно