Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нижній Бистрий "потопає" у смітті

Нижній Бистрий "потопає" у смітті
ВІДЕО ДНЯ

Нижній Бистрий, як і більшість закарпатських сіл, просто «потопає» у смітті. Віддалене від райцентру село, якби не погані дороги, могло б бути прекрасною туристичною родзинкою краю, адже, крім добре відомої ГЕС, у Нижньому Бистрому є ще старовинний водяний млин, унікальний музей старожитностей та надзвичайно захоплююча атракція – повітряні корита, на яких місцеве населення переправляється із берега на берег швидкоплинної гірської Ріки.

Утім… ще одна річ заважає рекреації в селі, що на Хустщині. Це – сміття. А його, як видно зі знімків, оприлюднених користувачами у соцмережах, дуже багато. Якщо настільки інтенсивно засипатимуться Карпати побутовим непотребом, то й говорити про вирубку лісів (що, до речі, також є актуальною проблемою), незабаром не буде сенсу, адже шкідливі хімічні речовини, що містяться у викинутих рештках життєдіяльності просто згублять природу.

Реклама

Зараз багато говориться про сортування сміття та про зведення заводів із утилізації відходів. Дивно, але на Хустщині жодна з територіальних громад не дала дозвіл на будівництво сміттєпереробного заводу, хоча в той же час чи всі села району заполонені пластиком та іншим непотребом. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно