Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На відбір туристичного логотипу Мукачева подано 33 заявки

На відбір туристичного логотипу Мукачева подано 33 заявки
ВІДЕО ДНЯ

Під головуванням першого заступника Мукачівського міського голови Ростислава Федіва відбулось засідання організаційного комітету з конкурсу на розробку туристичного логотипу Мукачева.

"Особливістю даного конкурсу є те, що автору, робота якого за результатами відбору членами оргкомітету та голосування мешканців міста набере найбільшу кількість голосів і стане переможним туристичним логотипом міста Мукачева, пропонується грошова винагорода – 10 тисяч гривень", – зауважив Ростислав Федів

Реклама

І справді, цього разу подана рекордна кількість робіт – 33. Деякі автори представили навіть по 5 варіантів. Всього взяло участь 15 авторів не тільки з Мукачева, а і Мукачівського району, Ужгорода, Львівської області та навіть з Дніпропетровська, – інформує Мукачівська міська рада.

Конкурсна комісія жваво обговорювала кожен логотип, з відзначенням сильних та слабких сторін, кольорових гам, стилістики та змісту вкладеного автором.

Реклама

Після обговорення було прийнято спільне рішення оприлюднити всі логотипи учасників і продовжити конкурс на три місяці. Це дасть можливість авторам, які з тих чи інших причин не змогли подати свої роботи попрацювати ще і зможуть подати.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно