Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Москаль у День сміху дотепно пожартував над Балогою та заговорив про "дебалогізацію Закарпаття"

Москаль у День сміху дотепно пожартував над Балогою та заговорив про "дебалогізацію Закарпаття"

Москаль у День сміху дотепно пожартував над Балогою та заговорив про "дебалогізацію Закарпаття"

Очільник Закарпаття Геннадій Москаль в День сміху вирішив пожартувати над народним депутатом України Вікторм Балогою.

ВІДЕО ДНЯ

На своєму офіційному сайті губернатор розмістив жартівливий указ та пояснення до нього.

"У рамках закону про декомунізацію, з метою остаточної й безповоротної деолігархізації та дебалогізації Закарпатської області, голова ОДА Геннадій Москаль підписав розпорядження про перейменування вулиці Балогівської в с.Завидово Мукачівського району на вулицю "За «БезБарвне Закарпаття", – йдеться на сайті губернатора.

Реклама

"Вулиця Балогівська в Завидові (село, де народився Віктор Балога) отримала таку назву в 2008 році, коли пан Балога займав посаду голови президентського секретаріату при Вікторі Ющенку, –  зазначає Геннадій Москаль. – У цей період Закарпаття було віддане на поталу одному клану, який, контролюючи всі гілки влади, силові структури і органи правосуддя, здійснив цілий ряд цинічних захоплень привабливих об’єктів з метою їх незаконної приватизації чи продажу.

Серед прикладів – незаконне відчуження однієї з найкращих родзинки Закарпаття – Синевирського озера та Музею лісу й сплаву, рейдерські атаки на Мукачівський замок «Паланок», санаторії, туристичні бази, колишні військові містечка в центрі Мукачева тощо. Сам керівник президентського секретаріату,  демонстративно ігноруючи вимоги чинного законодавства, щовихідних прилітав із Києва додому на зареєстрованому в США приватному літаку, який не мав права здійснювати внутрішні рейси в Україні. На Закарпатті кланом Балог було встановлено тоталітарний режим, який прямо підпадає під дію Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки». Вулиця в Завидові була названа Балогівською на догоду В.Балозі, котрий вважав, що прийшов у владу назавжди. Тому теперішнє її перейменування – це не тільки розвінчання культу цієї особи, яка потрапила під люстрацію за співпрацю зі злочинним режимом Януковича, але й відновлення історичної справедливості", – йдеться у повідомленні на сайті Геннадія Москаля.

Реклама
Москаль у День сміху дотепно пожартував над Балогою та заговорив про "дебалогізацію Закарпаття" – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно