Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За добу закарпатські рятувальники ліквідували 10 пожеж

За добу закарпатські рятувальники ліквідували 10 пожеж

Із настанням теплої погоди на Закарпатті різко збільшилася кількість пожеж в екосистемах. Незважаючи на всі попередження, громадяни масово спалюють суху траву й сміття. За один тільки вихідний день, 3 квітня, в області зареєстровано 10 таких випадків.

ВІДЕО ДНЯ

Протягом неділі суха трава й чагарники горіли у шести районах Закарпаття. Найбільше пожеж трапилося в Ужгороді та прилеглому районі – 4 випадки. Два загорання зафіксували на Іршавщині та по одному – в Рахівському, Перечинському, Виноградівському й Мукачівському районах. Загалом унаслідок цих пожеж вогонь знищив понад 11 гектарів рослинності, – інформує У ДСНС України в Закарпатській області.

Поки немає значної спеки, головним фактором виникнення пожеж в екосистемах стає людська недбалість. Закарпатці або спалюють суху траву на власних ділянках, або не дотримуються правил пожежної безпеки при відпочинку на природі, зокрема не загашують вогнище перед поверненням додому. Рятувальники в черговий раз наполегливо закликають громадян проявити свідомість і не завдавати шкоди довкіллю.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно