Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Протягом минулої доби на Закарпатті сталось 8 пожеж

Протягом минулої доби на Закарпатті сталось 8 пожеж

Протягом минулої доби, 4 квітня, закарпатські вогнеборці вісім разів виїжджали для ліквідації загорань сухої трави. Найбільше пожеж сухостою виникло в Перечинському районі: 2 факти зафіксували на околицях м. Перечин та один – у с. Лумшори. Крім цього, суха рослинність горіла в м. Чоп на вул. Чапаєва, у Хусті на об’їзній дорозі, у с. Білин Рахівського району, с. Верхній Бистрий Міжгірського району та с. Забрідь Великоберезнянського району. При цьому вогонь знищив майже 14 гектарів сухої трави.

ВІДЕО ДНЯ

Пожежі в екосистемах нерідко загрожують знищенням житловим будинкам та об’єктам інфраструктури. До прикладу, 4 квітня о 14:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухої трави в межах с. Верхній Бистрий, що на Міжгірщині. Бійці 4-ї державної пожежно-рятувальної частини, які прибули на місце події, виявили пожежу сухостою на площі 2,5 га. Діяти слід було надзвичайно швидко, оскільки вогню залишалося 50 м до житлових будинків та 150 м – до надземного газопроводу. Локалізувати загорання пожежникам вдалося о 15:30 та повністю ліквідувати – о 16:00. Таким чином полум’я не завдало жодної матеріальної шкоди – згоріла тільки суха трава, – інформує У ДСНС України в Закарпатській області.

Того ж дня о 18:47 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про загорання сухостою біля туристичної бази у с. Лумшори Перечинського району. На місце події оперативно направили бійців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вони виявили, що полум’я розповсюдилося на 2 га, і йому залишалося 250 м до турбази. Приборкувати стихію рятувальникам допомогли працівники ДП «Перечинське лісове господарство», які проїжджали повз і побачили пожежу. Спільними зусиллями вони о 19:56 локалізували загорання та о 20:11 остаточно його ліквідували.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно