Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Тячівщині поліцейські поспілкувались із школярами Дубового

На Тячівщині поліцейські поспілкувались із школярами Дубового

На Тячівщині поліцейські поспілкувались із школярами Дубового

Днями в Дубівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася зустріч школярів з працівниками Дубівського відділення поліції. В гості до школярів прийшли начальник патрульної поліції капітан В.Кричфалушій та старший інспектор капітан С.Габор.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці розповіли учням 6-10 класів про роботу поліції, зокрема про діяльність Дубівського підрозділу. Капітан Кричфалушій відзначив, що в певної категорії молоді відсутня повага до закону, перевага надається культу сили. Все більше молодих людей вживають алкогольні напої та палять. Особливу увагу старший інспектор звернув на те, що слабоалкогольні напої також заборонені для вживання неповнолітнім, – стверджує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Капітан Габор зауважив, що зросла кількість правопорушень серед неповнолітніх. Серед них переважають корисливі злочини (крадіжки, пограбування), хуліганські дії тощо.

Реклама

Правоохоронці доступно та змістовно розповіли учням про адміністративну та кримінальну відповідальність, яка настає для дітей та їх батьків за вчинення правопорушень.

Особливу увагу працівники поліції  звернули  на вплив та наслідки вживання наркотичних засобів та психотропних речовин, профілактику вживання учнями алкогольних напоїв і тютюнопаління, пропагували здоровий спосіб життя.

Реклама

Також гості розповіли цікаві факти з життя селища, ознайомили школярів зі статтями Кримінального й Адміністративного кодексів, не оминули й питання покарання батьків за неналежне виховання дітей.

Зацікавив учнів той факт, що на території Дубового встановлено багато відеокамер в різних місцях, завдяки яким є надія, що кількість порушень зменшиться.

Виступи гостей викликали в учнів велику цікавість. Школярі долучилися до діалогу, ставили питання, що їх хвилюють. Розмова була жвавою. Чимало запитань виникло і в заступника директора школи з виховної роботи Василини Холодян, на які гості дали вичерпні та змістовні відповіді.

Реклама

На зустрічі було домовлено про подальшу співпрацю між школою та поліцією. Насамкінець представники поліції побажали учням завжди залишатися добрими, щирими людьми, які стануть гідними громадянами України.

Василина Холодян подякувала гостям і побажала їм успіхів у нелегкій службі.

На Тячівщині поліцейські поспілкувались із школярами Дубового – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно