Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Львівські залізничники збирались демонтувати одну із залізничних станцій Закарпаття

Львівські залізничники збирались демонтувати одну із залізничних станцій Закарпаття

Львівські залізничники збирались демонтувати одну із залізничних станцій Закарпаття

Працівники регіональної філії "Львівська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" збиралися демонтувати залізничну станцію в селі Приборжавське Закарпатської області, побудовану у 1908 році.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці підтвердили, що співробітники залізниці зверталися до них із проханням забезпечити правопорядок під час знесення станції, оскільки місцеві жителі й активісти не давали їм зробити це.

"Головне управління Нацполіції Закарпатської області, відповідно до закону про списання коштів, ...отримало лист від начальника виробничого структурного підрозділу "Ужгородська дирекція залізничних перевезень" з приводу забезпечення належного правопорядку під час проведення демонтажу будівлі вокзалу в селі Приборжавське, оскільки Приборжавська сільрада і жителі зазначеного села своїми діями перешкоджають проведенню робіт і не дають можливості завершити їх у встановлений термін", – йдеться в повідомленні.

Реклама

Також наголошено, що начальнику Іршавського райуправління Нацполіції надіслано розпорядчий документ про забезпечення правопорядку під час демонтажу цієї будівлі.

Нагадаємо, про наміри залізничників знести історичну станцію повідомили активісти, які також заявили, що численні звернення в "Укрзалізницю" з проханням передати будівлю на баланс громади села, щоб зберегти її як пам’ятку, наразі не дали результату.

Реклама

У прес-службі "Укрзалізниці" заявили, що "не планують і не планували" розбирати станцію, оскільки є листи від РДА та ОДА з проханням передати станцію на баланс громади. Разом з тим, зазначили в "УЗ", цю станцію списали 2014 року і, за правилами безпеки, її слід розібрати.

Львівські залізничники збирались демонтувати одну із залізничних станцій Закарпаття – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно