Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські поліцейські здають кров для бійця АТО

Закарпатські поліцейські здають кров для бійця АТО

Рахівчанин Іван Гоубель, який півроку перебував в зоні антитерористичної операції на Сході України, вже майже два роки лікує хворобу – неспецифічний виразковий коліт. Через участь у бойових діях не зміг вчасно пролікуватись, через що потрапив до лікарні у критичному стані.

ВІДЕО ДНЯ

Дізнавшись про хворобу героя АТО, керівництво Управління поліції охоронив Закарпатській області оголосило проведення благодійного тижня, впродовж якого поліцейські охорони будуть здавати кров для Івана, – констатує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Першим здав кров заступник начальника управління капітан поліції Сергій Лисенко.

Реклама

–  У нинішній ситуації кров – це мінімальна допомога, яку може надати кожен із нас. У нашому управлінні подібні акції проходять кожного року. У процесі збору крові немає нічого страшного. Навпаки – особисто я відчуваю радість від того, що своєю кров’ю можу врятувати комусь життя, – розповідає правоохоронець.

Іван Гоубель потребує кров групи 1+, проте здавати можна й іншу. Кожен бажаючий може долучитися до доброї справи, адже, як стверджують працівники Закарпатської станції переливання крові, потреба в крові у них єзавжди.

Реклама

– Ми радо вітаємо кожного донора. Рідкісними вважають 4 та 3 групи крові, та бувають ситуації, коли в дефіциті й 1 та 2. Тому щодня з 9 по 14 годину ми чекаємо на донорів, – розповідає лікар-трансфузіолог Закарпатської обласної станції переливання крові Мирослава Хрипак.

Поліцейські будуть здавати кров до кінця тижня. Вони закликають усіх небайдужих громадян долучитися до благодійної акції, адже важливою є кожна крапля крові.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно