Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На міжнародній зустрічі талантів ужгородець зустрівся з Принцом Датським

На міжнародній зустрічі талантів ужгородець зустрівся з Принцом Датським

На міжнародній зустрічі талантів ужгородець зустрівся з Принцом Датським

Ужгородець Лоран Чечур, як член ексклюзивної студентської групи в Данії, яка зібрала самовіддану міжнародну молодь, мав можливість зустрітися з Його Королівською Величністю Принцом Йоахімом Датським і був присутнім на інтерв’ю і відкритому діалозі про життя за кордоном і про Данію, як місце для побудови кар’єри.

ВІДЕО ДНЯ

Група зі 180-ти міжнародних молодих талантів, які зараз живуть і навчаються в Данії, зустрілася з Його Королівською Величністю Принцом Йоахімом Датським в штаб-квартирі COWI, однієї з найбільших глобальних інженерних компаній з Данії. На зустрічі також були представники міжнародних компаній з Данії, такими як Mærsk, Novo Nordisk, Grundfos, Coloplast, а також Microsoft. Ужгородець Лоран Чечур зараз навчається в Данії в університеті міста Ольборг.

«Для мене було великою честю зустрітися з Його Величністю Принцом Йоахімом на відкритому інтерв’ю. Як і я, він жив міжнародним життям, вчився і працював за кордоном. Це показує Данію як країну з низьким рівнем ієрархії суспільства, в якій я, як студент, в неформальній обстановці маю можливість познайомитися з членом Датської Королівської Сім’ї», – каже Лоран Чечур.

Реклама

Лоран бере участь в програмі розвитку талантів в Данії, що об’єднує більш ніж 600 молодих студентів з різних країн, які використовують свої зв’язки для можливих кар’єрних можливостей в Данії.

«Зі створенням кар’єрних програм для молодих талантів в Данії, ми створюємо можливості також і для міжнародних талантів зі всього світу. В сьогоденній глобальній економіці мобільність талантів є одним з найважливіших важелів міжкультурного обміну, інновацій та міжнародного бізнесу. Підтримуючи наші молоді таланти, ми єднаємо Данію з країнами вибраних міжнародних студентів і це показує прекрасні результати», – сказав Принц Йоахім під час конференції.

Реклама

Під час зустрічі міжнародних талантів на конференції в Копенгагені, дискусія відбувалася навколо Данії, як місця для розвитку кар’єри, можливостей збалансованого в роботі і житті датського суспільства а також пошуку роботи в Данії.

«У сучасній глобальній економіці висококваліфікована робоча сила є необхідною для міжнародної конкурентоздатності, інновативності і підприємництва. Близько спілкуючись з міжнародними студентами, ми об’єднуємо Данію і наших молодих талантів на неформальному людському рівні, створюючи багато можливостей для двосторонніх бізнес можливостей для країн», – каже Ніколай Любанскі, директор об’єднання талантів «Молодіжні посли доброї волі в Данії».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно