Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Німецькій Мокрій розпочато будівництво дороги, яка з’єднає Тячівський і Міжгірський райони

У Німецькій Мокрій розпочато будівництво дороги, яка з’єднає Тячівський і Міжгірський райони

У Німецькій Мокрій розпочато будівництво дороги, яка з’єднає Тячівський і Міжгірський райони

У Тячівській РДА переконують, що всі обіцянки, які були дані губернатором Закарпаття Геннадієм Москалем під час робочого візиту в Німецьку Мокру – виконуються.

ВІДЕО ДНЯ

"Під час зустрічі і сільський голова, і районні депутати, і місцеві мешканці звернулися до керівника краю з проханням посприяти у будівництві дороги з Німецької Мокрої до Колочави протяжністю майже три з половиної кілометри. Адже близько 70% жителів села Німецька Мокра та 20% жителів села Руська Мокра – це вихідці з Колочави, де проживають їх родичі. В той же час якщо їхати через Тячів, то виходить далеко за сотню", – йдеться у повідомленні Тячівської РДА.

Очільник краю перейнявся цим питанням і пообіцяв його ретельно вивчитити тим більше, що таке сполучення позитивно вплине на розвиток туризму.

Реклама

Адже чимало відпочиваючих із Колочави охоче б навідувалося у ці мальовничі куточки Тячівщини, де розміщено чимало туристичних комплексів та баз відпочинку.

Як зазначив голова Тячівської державної адміністрації Василь Дем’янчук, одразу після робочої поїздки губернатором краю були дані відповідні вказівки та проведені розрахунки, визначено джерело фінансування.

Реклама

А так як це лісова дорога, то за її будівництво взялося одне з найпотужніших лісгоспів – ДП «Мокрянське ЛМГ», директор Володимир Куцин. Велике сприяння в реалізації об’єкту надає наш земляк, начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства, депутат Закарпатської обласної ради Валерій Мурга.

За повідомленням голови Руськомокрянської сільради Анатолія Барни, оперативно було розроблено відповідний проект і вже розпочато будівельні роботи. На об’єкті задіяно декілька одиниць спецтехніки та працівників лісового господарства.

Щоб пришвидшити будівництво, паралельно розпочато прокладання дороги зі сторони Міжгірщини, яке здійснює НПП "Синевир". Таким чином два відрізки шляху найближчим часом будуть з’єднанні як і два сусідні райони – Тячівський і Міжгірський. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно