Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві експериментують зі світлофорами (ВІДЕО)

У Мукачеві експериментують зі світлофорами (ВІДЕО)
Одне з найбільш перевантажених перехресть Мукачева планують розвантажити. В рамках експерименту протягом тижня світлофори на роздоріжжі вулиць Садова – Стуса на Духновича працюватимуть у режимі...

Одне з найбільш перевантажених перехресть Мукачева планують розвантажити. В рамках експерименту протягом тижня світлофори на роздоріжжі вулиць Садова – Стуса на Духновича працюватимуть у режимі жовтого миготіння.

ВІДЕО ДНЯ

Перехрестя, яке сполучає вулиці Духновича, Садову та Стуса, порожнім буває хіба що вночі. В години пік ця ділянка дороги буквально переповнена автотранспортом. Останнім часом не рятували навіть світлофори, які вже роками регулювали дорожній рух на перехресті,- каже Володимир Алмаші, головний спеціаліст управління міського господарства.

Аби змінити ситуацію, вирішили провести експеримент. У миготливому режимі стаціонарні регулювальники працюватимуть протягом тижня. Таким способом збираються розвантажити перш за все транзитний шлях для водіїв, які рухаються в напрямку з Ужгорода до Хуста і навпаки.

Реклама

У період експериментальної роботи світлофорів особливу увагу приділятимуть контролю за аварійністю на цій ділянці дороги. В тому, що таким чином вдасться покращити ситуацію на дорогах, пішоходи сумніваються. Якщо нововведення себе не виправдає, звичну роботу світлофорів поновлять.

Втім, у майбутньому планують організацію руху на цій ділянці покращити іншим способом. Допоки ж модернізовані світлофори лише в планах, інспектори ДАЇ закликають водіїв бути особливо уважними, наближаючись до стаціонарних регулювальників, пересікати перехрестя згідно з правилами дорожнього рухута звертати увагу на знаки.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно