Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Поліція розповіла про затримання головного нарколога області та махінації під час його освідування

Поліція розповіла про затримання головного нарколога області та махінації під час його освідування

Поліція розповіла про затримання головного нарколога області та махінації під час його освідування

Патрульна поліція прокоментувала поширення недостовірної інформації одним із видань області.

ВІДЕО ДНЯ

"У черговий раз одне з видань області поширило недостовірні дані стосовно події, яка сталася 3 квітня близько 22:00.

Саме тоді під час патрулювання в Ужгороді екіпаж поліцейських зупинив "Тойоту" головного нарколога області Василя Кручениці, абсолютно не володіючи інформацією про те, хто за кермом та у якому стані", – йдеться у повідомленні патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

Реклама

"Причиною зупинки була відсутність підсвічування номерного знаку. Під час спілкування з водієм патрульні виявили, що у нього також відсутні документи на право керування автівкою.

Видання стверджує, що до водія ставилися упереджено. Насправді багато деталей, які видання могло з’ясувати у прес-службі патрульної поліції, з невідомих причин упущено.

Реклама

Також за офіційною версією події ніхто не звертався.

Патрульні помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. У водія була нечітка мова, різкий запах алкоголю з ротової порожнини та почервоніння обличчя та очей. Поліцейські, маючи на те підстави, запропонували водієві, як і кожному іншому, пройти освідування на стан алкоголю в крові на місці", – додають правоохоронці.

"Кожен впевнений у своїй невинуватості водій готовий «продути» у драгер на місці, адже процедура займає зовсім мало часу і миттєво підтверджує, або скасовує усі підозри.

Реклама

Натомість керманич навідріз відмовився робити освідування на місці і забажав пройти тест на алкоголь у закладі, де є безпосереднім керівником, розуміючи, що результати там, у диспансері, можуть виявитися зовсім іншими, оскільки освідувати з позитивним результатом свого начальника навряд чи захоче хоча б один підлеглий.

Тож у диспансері події розгорталися наступним чином… Лікар-нарколог витягла псевдо-прилад для вимірювання алкоголю в крові. Не сертифікований, яким послуговуються завжди, а інший – можна припустити, що для «своїх». Процедуру також не витримали, адже для результату видих у трубку препарату продовжувався менше двох секунд, а повинен бути не менше чотирьох. Тож не важко здогадатися, що таким чином знівелювалася уся робота патрульних, адже ніби звичайну процедуру провели так, аби вигородити свого «шефа».

Щодо пана Василя – з часу події і до сьогодні він особисто не звертався до патрульної поліції за будь-якою інформацією чи зі скаргою на дії працівника патрульної поліції.

Управління патрульної поліції вкотре наголошує, що єдиним офіційним джерелом, яке надає інформацію про діяльність патрульної поліції в Ужгороді, Мукачеві, Чопі та на автодорогах між ними є прес-служба патрульної поліції", – кажуть патрульні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно