Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Перечині невідомі знищили обладнання міського водозабору

У Перечині невідомі знищили обладнання міського водозабору
ВІДЕО ДНЯ

Цього тижня у Перечині виявлено знищення обладнання нового міського водозабору. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Перечинський міський голова Іван Погоріляк.

Він зауважив, що об’єкт будувався протягом 2004-2008 років, але під час головування колишнього міського голови Мирослави Гуранич водозабір не приймався в експлуатацію.

Реклама

"Шостого квітня цього року працівники комунального підприємства "Комунальник" спільно із чиновниками із Закарпатської обласної державної адміністрації, знайшовши частину документації, вирішили обстежити об’єкт та розробити заходи з його запуску.

Зайшовши у приміщення, присутні побачили жахливу картину: пошкоджено майже всі щитові шафи, частину кабелів обрізано, відрізано дроти від двигунів. При чому з двигунів відвертками відкручували захисні кришки, а потім відрізали дроти. Хіба злодії мають час так робити, і це заради додаткових п’яти сантиметрів тоненьких дротів?

Реклама

Про те, що це диверсія, свідчить багато фактів. По-перше: майже нічого не викрадено. Більшість кабелів залишилися на своїх місцях, відрізано й забрано лише маленьку частину. По-друге: з електричних конвекторів відрізані й викрадені кабелі, а це біля півтора метра звичайного кабелю, але самі новенькі конвектори на місці. По-третє: з двигунів зняті кришки також залишилися на підлозі", – йдеться у дописі Івана Погоріляка.

Мер Перечина також зазначив, що на території водозабору недоторканими залишились електробойлер та змішувачі води у душовій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно