Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві льодова ковзанка прийняла перших відвідувачів (ФОТО, ВІДЕО)

У Мукачеві льодова ковзанка прийняла перших відвідувачів (ФОТО, ВІДЕО)

У Мукачеві льодова ковзанка прийняла перших відвідувачів (ФОТО, ВІДЕО)
Сьогодні відбулась прес-конференція, приурочена відкриттю льодової ковзанки в Мукачеві. Під час презентації ковзанки для журналістів Віктор Вакулевич, директор мукачівської ковзанки "Ice-Land"...
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні відбулась прес-конференція, приурочена відкриттю льодової ковзанки в Мукачеві.

Під час презентації ковзанки для журналістів Віктор Вакулевич, директор мукачівської ковзанки "Ice-Land" та Василь Ябрик, голова федерації хокею Закарпаття розповіли про самий каток, про труднощі під час його встановлення та час і вартість катання на ньому.

Реклама

Загалом, катання на ковзанах буде доступне абсолютно всім. Тут буде діяти спеціальна програма соціального катання з понеділка по п’ятницю, з 9:30 до 11:15. Безкоштовно в цей час покататись можуть учні шкіл та інших навчальних закладів.

Комерційне ж катання буде здійснюватись у будні з 11:30 до 22:00. Вартість його становитиме 20 гривень. Якщо у вас немає своїх ковзанів, то їх можна взяти напрокат за 15 гривень. У вихідні кататись можна буде з 9:30 і до 22:00. Вартість – 25 гривень. Один сеанс триватиме 45 хвилин. До слова, після кожного сеансу ковзанка буде заливатись і поліруватись.

Реклама

Діти до 5 років зі зростом до 120 см з 11:30 і до 22:00 можуть кататись безкоштовно.

Для тих, хто не вміє кататись на ковзанах, працюватиме інструктор. Вартість його послуг становитиме 50 гривень за сеанс. Для найменших відвідувачів ковзанки є так звані динамічні опори, за допомогою яких можна легко стати на ковзани.

Реклама

Загалом розмір катка становить 20 х 60 метрів. Працювати він зможе навіть при +20. Головним її ворогом є не висока температура, а прямі сонячні промені. Планується, що ковзанка у Мукачеві працюватиме до 8 березня.

На льодовій арені також буде тренуватись і хокейна команда. Богдан Дикий, голова правління Мукачівського міжрайонного хокейного клубу "Мукачево" зазначив: "Загалом, ми поставили собі задачу відродити хокей у Мукачеві як на коньках, так і на роликах. Вже цього літа на асфальті, на роликах звісно ж, ми проводили тренування. Провели навіть матчі з київською командою. Сьогодні ввечері перший раз виходимо на лід. Нашою основною задачею є зібрати старих хокеїстів, відновити їх форму, і підтягнути молодь. Плануємо вже незабаром приймати участь у турнірах. Взагалі, робитимемо ставку на демісезонність хокею. Ставимо перед собою задачу, щоб хокей був круглорічний. Це дасть можливість більше залучити людей".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно