Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Негода Берегівщині та у Мукачеві накоїла лиха

14 квітня негода наробила біди у двох районах Закарпатської області – Мукачівському та Берегівському.

ВІДЕО ДНЯ

Так, о 17:50 до Служби порятунку «101» від голови с. Обава Мукачівського району надійшло повідомлення про те, що у двох населених пунктах, які входять до Обавської сільської ради, внаслідок сильних опадів розмито дороги. У с. Чабин постраждав ґрунтовий автошлях місцевого значення на відрізку 2 км, а в с. Косино – 1 км такої самої дороги. В обох випадках проїзд автотранспорту був забезпечений. На місце події в складі комісії РДА виїжджали керівний склад ДПРЗ-2 та Мукачівського міськрайонного відділу ДСНС, – стверджує У ДСНС України в Закарпатській області.

Крім цього, протягом минулої доби рятувальні підрозділі двічі залучалися для розкрижування повалених дерев.

Реклама

Перший виклик надійшов до оперативно-рятувальної служби о 16:31. У Мукачеві на вул. Графа Фон Шенборна на проїжджу частину дороги впало дерево. При цьому воно зачепило лінії електропередач. У результаті була знеструмлена названа вулиця та частково перекритий рух автотранспорту. На місце події виїжджало одне відділення 17-ї державної пожежно-рятувальної частини. Бійці ДСНС розпиляли дерево та розчистили автошлях від його уламків. Натомість ремонтна бригада Мукачівського МРЕМ працювала над відновленням електропостачання до будинків громадян.

Друге подібне повідомлення закарпатські рятувальники отримали о 16:48. При в’їзді в с. Батрадь Берегівського району на проїжджу частину вулиці впало дерево. Відділення 12-ї державної пожежно-рятувальної частини, яке прибуло до с. Батрадь, оперативно ліквідувало наслідки надзвичайної події – рятувальники розпиляли дерево й звільнили дорогу від гілок рослини.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно