Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Геннадій Москаль зустрівся з австрійськими дипломатами

Геннадій Москаль зустрівся з австрійськими дипломатами

Під час зустрічі з радником посольства Австрії Росвитою Баумгатнер та першим секретарем посольства Німеччини Крістіаном Ерншнайдером дипломати просили керівника краю дати оцінку політичному стану в країні.

ВІДЕО ДНЯ

– У нас, можна сказати, щойно призначили нового прем’єр-міністра і Кабмін, однак коаліція у Верховній Раді нестійка, політична ситуація складна, –  зазначив Геннадій Москаль. – Країна у стані війни, і зараз навіть спостерігається посилення агресії. Крім цього не варто забувати й про інформаційні атаки.

Німецький дипломат, зокрема, цікавився ситуацією на Закарпатті з нелегальними мігрантами. За словами Геннадія Москаля, потік нелегалів в краї збільшився незначно, навіть зважаючи на чотири кордони з Євросоюзом, – повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Реклама

Водночас очільник краю закликав дипломатів до відпочинку на Закарпатті, зокрема милуватися сакурами, або ж відвідати термальні води краю, - повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

– Цьогоріч ми очікуємо збільшення кількості туристів. Ви ж бачите, яка краса навесні на Закарпатті! Іноземці дедалі частіше обирають відпочинок на Закарпатті, з огляду на курс валют. А для відпочинку у нас є курорти з лікувальною водою, термальні басейни, неймовірно гарна природа та смачна кухня, – зазначив Геннадій Москаль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно