Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ресторан «Вишневий сад» гучно відсвяткував свій 10-річний ювілей (ФОТО)

Ресторан «Вишневий сад» гучно відсвяткував свій 10-річний ювілей (ФОТО)

Ресторан «Вишневий сад» гучно відсвяткував свій 10-річний ювілей (ФОТО)
19 грудня, в день святого Миколая, на відвідувачів закладу чекали приємні сюрпризи та подарунки. На кожного гостя ресторану чекав святковий шведський стіл з різноманітними тістечками та напоями....
ВІДЕО ДНЯ

19 грудня, в день святого Миколая, на відвідувачів закладу чекали приємні сюрпризи та подарунки. На кожного гостя ресторану чекав святковий шведський стіл з різноманітними тістечками та напоями. Головна ж подія дня припала на вечір. Близько 18 години до ресторану почали сходитись та з’їжджатись гості. Як справжня господиня, кожного зі своїх відвідувачів на порозі зустрічала власниця ресторану Ольга Василівна Андрела. Як пізніше зізналась жінка, зібрати стільки людей під одним дахом не було складно.

«Річ в тім, що за десятирічну історію наш ресторан завоював прихильність великої кількості мукачівців. На сьогоднішній день він один із найпопулярніших закладів міста, в якому полюбляють відпочивати як ділові люди, так і великі родини. В нашому меню є страви найрізноманітніших кухонь від закарпатської до європейської. Особливий підхід до кожного клієнта і є нашою запорукою успіху», – зазначила Ольга Василівна.

Реклама

Що ж стосується святкової програми, то тут не бракувало нічого. Були і фокусники, і жива музика. Оскільки подія відбувалась в одне з головних зимових свят року – День святого Миколая – то не обійшлося і без подарунків. Їх розіграш влаштували між відвідувачами закладу.

Завітала на святкове дійство і перший адміністратор цього закладу Оксана Василівна.

Реклама

Гуляли відвідувачі до самого світанку. Святкування річниці ресторану «Вишневий сад» пройшло весело, цікаво, гамірно та незабутньо.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно