Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині лунали постріли

На Рахівщині лунали постріли
ВІДЕО ДНЯ

У четвер та п’ятницю патрульні поліцейські Ужгорода та Мукачева спільно з працівниками ГУНП в Закарпатській області вдосконалювали навички з вогневої і тактичної підготовки.

Навчання, які провели у горах Рахівського району на висоті 1200 метрів над рівнем моря, поділили на два етапи. Перший етап пройшов у четвер. Цього дня патрульні спільно з поліцейськими приїхавши на місце навчань розбивали табір, – стверджує прес-служба управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві.

Реклама

По периметру виставили постових, а згодом усіх розбили на групи, кожна з яких відповідала за певний об’єм роботи під час навчань. Одні вивчали гірський хребет та проводили спільно з прикордонниками навчання і відпрацьовували прилеглу до Румунії територію, інші- займалися забезпеченням функціонування табору: розбили великий намет для ночівлі, готували на польовій кухні обід та вечерю, заготовлювали та кололи дрова для опалення намету, по черзі чергували та охороняли табір.

Другим етапом були навчання з вогневої підготовки. Кожен з присутніх повинен був поцілити у мішень з рубежів на різних відстанях. Першим рубежем була відстань у 100 метрів, в яку гатили з АКМ стоячи, наступний- 50 метрів. Тут стрілок мав швидко замінити магазин автомата та вистрелити навколішки. Біля останнього 25-метрового рубежу автомат замінювали на пістолет.

Реклама

Ще одна вправа, яку продемонстрували поліцейські- робота у парі під прикриттям та стрільба по мішені у русі.

Загалом усі учасники навчань показали хороші результати та вдосконалили свої навички у стрільбі з автоматичної зброї та пістолетів. У навчанні з тактичної та вогневої підготовки взяли участь близько 60 правоохоронців.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно