Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівська міліція відзначила професійне свято (ФОТО)

Мукачівська міліція відзначила професійне свято (ФОТО)
20 грудня в державі відзначають 21–у річницю створення міліції України. Керівництво та особовий склад Мукачівського міського (по обслуговуванню м. Мукачева та Мукачівського району) відділу...
ВІДЕО ДНЯ

20 грудня в державі відзначають 21–у річницю створення міліції України. Керівництво та особовий склад Мукачівського міського (по обслуговуванню м. Мукачева та Мукачівського району) відділу міліції напередодні, 19 грудня, також відзначили цю подію. Урочистості розпочались у міському Будинку культури, куди були запрошені міський голова Мукачева Золтан Ленд'єл, голова Мукачівської районної ради Іван Михайло, представники судової гілки влади, прокуратури, ветерани міліції та інші гості.

З вітальним словом до працівників органів внутрішніх справ звернувся начальник Мукачівського МВ (по обслуговуванню м. Мукачева та Мукчівського р-ну) УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Швенда, який зазначив, що 21 рік, які сьогодні ми відзначаємо з дня створення української міліції, були нелегкими. Будувати, як відомо, справа непроста, а будувати правову державу – ще складніше. Але ми впевнено йдемо до поставленої мети і вже сьогодні Україна постає перед світом як країна, де панують державні закони, успішно йде протидія злочинності, діє принцип невідворотності покарання за вчинений злочин. Зміцнення законності і правопорядку – невіддільні від економічних та соціальних перетворень в державі. Міліція завжди відіграватиме важливу роль в утворенні демократичної правової України. Адже саме вона виконує відповідальні та важливі для суспільства функції, веде непримиренний двобій за утворення найвищих суспільних ідеалів – закону та справедливості.

Реклама

Окрім того, на святі було відзначено кращих співробітників Мукачівського міськвідділу міліції, представників ЗМІ, які активно протягом року співпрацювали з правоохоронним органом м. Мукачева та учнів загальноосвітніх закладів, які стали переможцями у щорічному конкурсі малюнку «Міліція очима дітей».

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно