Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тячівська районна лікарня отримала нового керівника

Тячівська районна лікарня отримала нового керівника

У Тячівській районній лікарні №1 представлено керівника, якого тут не було впродовж кількох років. На цю посаду за погодженням з головою РДА, управлінням охорони здоров’я Закарпатської ОДА і рішенням районної ради призначено Федора Михайловича Яринича. До цього він працював начальником відділу охорони здоров’я райдержадміністрації. 

ВІДЕО ДНЯ

У четвер нового головного лікаря закладу представили колективу голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук та радник голови, депутат Закарпатської обласної ради Василь Федурцьо. На нараді були присутні завідувачі відділеннями районної лікарні, старші медичні сестри та інший персонал закладу. Відтак керівник апарату РДА Богдан Макусій зачитав відповідне розпорядження про призначення Федора Яринича головним лікарем. 

Як наголосив керівник району Василь Дем’янчук, на сьогодні в лікарні є ряд важливих і проблемних питань,  які потрібно вирішувати негайно. Як у плані покращення матеріально-технічної бази, так і якості надання медичних послуг. Адже ситуація, яка склалася нині в медичному закладі, не влаштовує ні владу, ні населення, ні самих працівників. 

Реклама

На жаль, за останній час лікарня як через недофінансування, так і певні об’єктивні і суб’єктивні причини почала втрачати свій напрацьований роками позитивний імідж, який і потрібно відновити. Це реально зробити, адже тут працюють хороші лікарі та медичний персонал, які завжди готові прийти на допомогу хворій людині.

Відтак, Василь Юрійович побажав новопредставленому головному лікарю Федору Яриничу взаємопорозуміння з колективом,  успіхів у виконанні всіх функціональних обов’язків, поставлених на нього на посаді головного лікаря Тячівської рйонної лікарні №1.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно