Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві готуються до проведення фестивалю "Огинь і м’ясо"

У Мукачеві готуються до проведення фестивалю "Огинь і м’ясо"

Про це повідомляє директор комунального підприємства "Мукачівський міський туристично-інформаційний центр" Максим Адаменко. Так, бажаючі можуть вже бронювати оренду будиночків.

ВІДЕО ДНЯ

"Організаторами гастрономічного фесту будуть самі його учасники. Адже саме вони заробляють на цьому заході – інвестуючи в захід, в концертну програму, учасники отримують у відповідь своїх безпосередніх клієнтів, що прийшли розважитись та скуштувати страви на вогні. Інвестування в туристичні заходи - є найкращою рекламою, адже кожен учасник буде прорекламований в соцмережах і рекомендований, як туристичний партнер міста Мукачева", –зазначає Максим Адаменко.

Переваги для учасників: 1. Новий гастрономічний захід в Мукачеві. 2. Туристичні вихідні – 3 дні. 3. Кожний вечір концертна програма. 4. Кожний учасник стає співорганізатором заходу – у вартість оренди вже включені витрати на концертну програму. 5. Кожний учасник отримує рекламну підтримку в соцмережах – фото та інфо про заклад, місце знаходження, меню та контакти для бронювання столиків. 6. Кожен учасник, що регулярно бере участь в заходах, стає туристичним партнером міста - рекомендованим для туристів закладом, з відповідними перевагами. Вартість оренди будинків за 3 дні: – харчові – 6000 грн; сувенірні – 1500 грн; винні (для вина, пива, сирів, меду, ковбас тощо) – 3000 грн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно