Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Бібліотекарі отримали у дарунок від УПЦ кілька сотень примірників дитячої Біблії

Бібліотекарі отримали у дарунок від УПЦ кілька сотень примірників дитячої Біблії

Бібліотекарі отримали у дарунок від УПЦ кілька сотень примірників дитячої Біблії

Вчора півсотні примірників дитячої Біблії представники Української Православної Церкви Київського Патріархату на Закарпатті передали обласній бібліотеці для дітей та юнацтва. Дарунок став можливим завдяки Всеукраїнській благодійній організації "Eleos-Україна". 

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів владика Ужгородський і Закарпатський Варсонофій, єпархію очолює вже більше року й за цей час спільно з благодійною організацією було здійснено кілька акцій, приміром, не так давно в рамках соціального проекту "Молитовник українською мовою шрифтом Брайля" особливі книги отримала спецшкола-інтернат для незрячих і  слабозорих м.Мукачево. Владика також повідомив, що наразі в єпархії працюють над створенням крайової філії благодійної організації "Eleos-Закарпаття", що опікуватиметься дітьми-сиротами, неблагополучними родинами й іншими соціально вразливими категоріями, – повідомляє управління культури Закарпатської ОДА. 

Що ж до дитячої Біблії, то крім обласної бібліотеки для дітей та юнацтва книгу також одержать Мукачівська міська бібліотека для дітей,  Ужгородська загальноосвітня спеціалізована школа-інтернат із поглибленим вивченням окремих предметів, Дитячий реабілітаційний центр у м.Мукачево та дитбудинки області. Загалом, цього разу буде поширено 300 примірників Біблії. 

Реклама

Книга надрукована столичним біблійним видавництвом, із яким співпрацює УПЦ, накладом 1,5 мільйона примірників. Частину з них напередодні світлого свята Великодня так само, як і на Закарпатті, нині ширять у всіх областях України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно