Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Олексій Фазекош удостоєний почесного звання "Лицар Вітчизни"

Олексій Фазекош удостоєний почесного звання "Лицар Вітчизни"

Олексій Фазекош удостоєний почесного звання "Лицар Вітчизни"
ВІДЕО ДНЯ

27 квітня 2016 року відбулося Урочисте засідання ділової громадськості України до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Дня Пам’яті і Примирення.

Засідання пройшло в м. Києві, держаній резиденції Президента України, Малому Маріїнському палаці. В його рамках відбулася презентація європейської інвестиційної програми «Prime Business Destinations» та церемонія нагородження видатних особистостей країни: керівників найуспішніших підприємств, архітекторів та юристів, підприємців зі всіх областей України, – інформує прес-служба органів адвокатського самоврядування Закарпаття.

Реклама

Відкрив офіційний захід Саввов Антон Іванович – Голова Президії, генеральний директор Асамблеї ділових кіл, заслужений журналіст України, доктор філософії.

Церемонію нагородження проводили: Кравчук Леонід Васильович – український військовий діяч, генерал-майор Збройних сил України, кандидат військових наук, Яковлєв Юрій Іванович, генерал-командор ІІІ рангу, Начальник Центрального штабу Міжнародного корпусу офіцерів. Лауреати отримали високі нагороди в наступних номінаціях: «Лицар Вітчизни», «Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни», нагороди Всеукраїнського рейтингу«Лідер підприємництва України», «Золотий символ якості національних товарів та послуг України» з присвоєнням керівникам почесного звання «Кращий керівник року», міжнародний прапор і сертифікат інвестиційної та інноваційної привабливості «FLAG OF EUROPE».

Реклама

Ведучий церемонії Задніпровський Лесь Михайлович, Народний артист України привітав делегатів з прийдешніми святами Днем Перемоги та святом Великодня. Основною темою в виступах делегатів прозвучала зацікавленість в прискоренні реформ в Україні, особливо щодо розвитку торгівлі з Європейським союзом. Обговорювались можливості використання людського та економічного потенціалу держави для розвитку України та входження її до складу ЄС.

Музичний супровід засідання забезпечував Ансамбль пісні й танцю Збройних сил України Міністерства оборони України.

Серед нагороджених був і Голова Ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош. Рішенням Президії Асамблеї ділових кіл та Науково-експертної Ради Програми «Лідери ХХІ століття» Олексій Фазекош удостоєний Почесного звання «Лицар Вітчизни» з врученням ордена «Золотий хрест честі і звитяги «Лицар Вітчизни» з посвідченням, іменного диплома, іменної зброї – оригінальної лицарської шаблі та нагрудного знака «Лицарський Легіон України».

Реклама

У своєму виступі Олексій Фазекош зазначив: «Я дуже вдячний, що мене удостоїли такої високої нагороди. Завдання у нас одне – побудова Української держави на дійсно демократичних принципах, як економічно потужної, дійсно правової держави. Вірю в Україну та український народ. Слава Україні!»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно