Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві ліквідували ЖРЕП-3 та ЖРЕП-5. Опікуватися багатоквартирними будинками тепер буде "І.Т.В Сервіс"

У Мукачеві ліквідували ЖРЕП-3 та ЖРЕП-5. Опікуватися багатоквартирними будинками тепер буде "І.Т.В Сервіс"

У Мукачеві ліквідували ЖРЕП-3 та ЖРЕП-5. Опікуватися багатоквартирними будинками тепер буде "І.Т.В Сервіс"
Згідно рішення виконавчого комітету Мукачівської міської ради "Про затвердження наслідків конкурсу з визначення виконавців послуг з управління будинками" від 23 жовтня 2012 р. № 261 та рішення...

Згідно рішення виконавчого комітету Мукачівської міської ради "Про затвердження наслідків конкурсу з визначення виконавців послуг з управління будинками" від 23 жовтня 2012 р. № 261 та рішення Мукачівської міської ради від 25 жовтня 2012 р. – ТОВ "І.Т.В Сервіс" визнано виконавцями послуг з утримання будинків та прибудинкових територій, які перебували на утриманні ММКП "ЖРЕП-3" та ММКП "ЖРЕП-5" м.Мукачево.

ВІДЕО ДНЯ

В зв'язку з цим, з 1 грудня 2012 року надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в зазначених мікрорайонах м. Мукачева буде здійснюватися управляючою компанією "І.Т.В. Сервіс"

На виконання вимог п. 1, ч. 3, ст. 20 Закону України "Про житлово-комунальні послуги" з метою належного, своєчасного, та якісного надання послуг, мешканці багатоквартирних будинків, які перебували на утриманні ММКП "ЖРЕП-3" та ММКП "ЖРЕП-5" м.Мукачево, повинні звернутися в найкоротший термін до ТОВ "І.Т.В. Сервіс" для укладання договору з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій за адресою: м. Мукачево вул. Горького, 9 (приміщення колишнього ЖРЕП-3 або м. Мукачево, Ужгородська, 17 (приміщення колишнього ЖРЕП-1). Для укладання договору при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу та документ, що посвідчує власність на квартиру.

Реклама

Споживачам, що згідно із законодавства користуються пільгою по оплаті житлово-комунальних послуг (квартплата) необхідно надати копію документа, що підтверджує наявність пільги (копію посвідчення)

Пільга буде надаватися з моменту пред'явлення пільговиком відповідного посвідчення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно