Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Пам’ятаємо про трагедію

Пам’ятаємо про трагедію
23 листопада в Брестівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася конференція-реквієм, приурочена до роковин голодомору 1932-1933 років. Учні 8-9 класів підготували повідомлення про жахливі сторінки в історії...

23 листопада в Брестівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася конференція-реквієм, приурочена до роковин голодомору 1932-1933 років. Учні 8-9 класів підготували повідомлення про жахливі сторінки в історії українського народу. «Дослідники» працювали з документами, що засвідчували факт геноциду проти народу України. «Історики» доводили, що більш жахливого знущання над своїми ж людьми людство не знало. «Фольклористи» підсумували, що, чуттєве до народного горя слово, зберегло в коломийках, народних приповідках факт про страшну добу масового винищення народу України.

ВІДЕО ДНЯ

«Щороку ми згадуємо про ті страшні роки і щороку мені моторошно, коли задумаюсь, як може матінка-земля носити душогубів, звірів. Такому прощення нема і не повинно бути», – сказала одна із учасниць конференції.

Вчителі зійшлись на думці, що такі заходи потрібні, бо допомагають дітям рости людяними, милосердними, чуйними до горя і страждань інших.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно