Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті відкрили сучасний міні-стадіон

У Хусті відкрили сучасний міні-стадіон
ВІДЕО ДНЯ

У суботу, 7 травня, у місті над Тисою відбулося відкриття вже другого сучасного шкільного міні-стадіону. Чудовий подарунок Хустська ЗОШ №2 отримала завдяки сприянню міської та обласної рад.

Розділити радісну подію до навчального закладу завітали керівники міста та Закарпаття. Гостей зустрічала директор школи Ганна Гелеван.

Реклама

– Ми щиро вдячні за нагоду виховувати справжніх спортсменів, – наголосила пані Ганна. – Бо ж здоров’я дітей – справді важливий чинник у навчальному процесі. Вірю, що наші учні ще не раз прославлять рідне місто.

– Наразі нам вдалося провести реконструкцію фасаду і встановити майданчик, але в перспективі працюватимемо і над відкриттям у освітній установі басейну, про який мріють діти, – зауважив Хустський міський голова Володимир Кащук.

Реклама

– Подібні майданчики маємо намір відкрити у кожній школі Хуста, – зазначив голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс. – Діти повинні насолоджуватися спортом, саме тому ставимо перед собою високі завдання.

– Комплекс є багатофункціональним і поєднує багато можливостей для занять фізичним вихованням на відносно невеликій площі. А в наших планах ще серйозна реконструкція стадіону, який повинен стати одним з кращих не тільки в області, але й у Західній Україні, – підкреслив народний депутат України Валерій Лунченко.

Відтак після перерізання почесними гостями символічної синьої стрічки, вихованці навчального закладу показали на новому міні-стадіоні справжнє спортивне шоу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно