Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Зняцеві освятили статую Матері Божої «Неустанної Помочі»

У Зняцеві освятили статую Матері Божої «Неустанної Помочі»
ВІДЕО ДНЯ

У суботу, 7 травня, у вірян греко-католицькій парафії Успіння Пресвятої Богородиці села Зняцево (Мукачівський район) відбулася довгоочікувана урочиста подія – освячення статуї Матері Божої Неустанної Помочі.

Урочисту літургію та освячення статуї очолив Преосвященний владика Мілан (Шашік), за участі парох. о. Михайло Молокус та усіх священиків Середнянського деканату Мукачівської греко-католицької єпархії.

Реклама

До храму Успіння Пресвятої Богородиці того дня зібралося багато вірян, у тому числі і з навколишніх сіл. До цієї урочистої події в житті зняцівської громади долучилися й представники місцевої влади. Зокрема, перший заступник голови Мукачівсьої РДА Андрій Данканич, депутат Мукачівської районної ради Георгій Горват з сім’єю, голова Зняцівської сільради Діана Сирохман та інші.

Варто відзначити, що зведення статуї Богородиці у Зняцеві стало можливим саме за сприяння депутата Мукачівської райради Георгія Горвата. Автором проекту стала уродженка села Марта Перевузник.

Реклама

Образ Матері Божої Неустанної Помочі має велику шану серед вірян у всьому світі, до нього моляться у часи скрути та важких життєвих випробувань, шукаючи помочи та підтримки у чудесному милосерді Богородиці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно