Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві оновлюватимуть систему водопостачання

У Мукачеві оновлюватимуть систему водопостачання

Міські депутати схвалили Програму реформування та розвитку водопровідно-каналізаційного господарства на території міста Мукачево на 2016-2020 роки. Програма спрямована на розв’язання однієї з найважливіших соціальних проблем міста Мукачево – забезпечення споживачів послугами водопостачання та водовідведення в достатній кількості, з високою якістю, за оптимальних, економічно обґрунтованих тарифів, які забезпечують беззбиткове функціонування ММКП "Мукачівводоканал".

ВІДЕО ДНЯ

Наразі вода в місті подається з 8 водозаборів, з них 5 – в межах міста, 3 – за межами міста. На сьогодні, за попередніми розрахунками, отримують воду цілодобово 13,570 тисяч осіб (20%), за графіком – 56,135 тисяч осіб (80%), –констатує Мукачівська міська рада.

Коштом програми буде розроблено гідравлічні моделі водопровідних мереж, проект розширення та реконструкції системи водопостачання, реконструкція та капітальний ремонт зношених на 100% аварійних мереж водопроводу, упровадження автоматизованої системи контролю за напорами у водомережі міста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно