Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У двох торговельних закладах Закарпаття стались пожежі

У двох торговельних закладах Закарпаття стались пожежі

10 травня о 21:59 до Служби порятунку «101» надійшов сигнал про пожежу в Сваляві на вул. Головній. Горів сторожовий вагончик, що належить магазину будівельних матеріалів. Вогонь помітив охоронець закладу, який саме робив обхід території.

ВІДЕО ДНЯ

Не гаючи часу, на вул. Головну виїхали два відділення 9-ї державної пожежно-рятувальної частини. Першочерговим їхнім завданням було не дати полум’ю поширитися на будматеріали, які розміщувалися просто неба поблизу сторожового вагончика. Локалізувати загорання бійцям ДСНС вдалося о 22:10. Ще через 15 хвилин, о 22:25, пожежу було остаточно ліквідовано. Вогонь знищив вагончик, а також телевізор і магнітофон, які знаходилися всередині.

Крім цього, подібна пожежа трапилася через кілька годин у Мукачеві на вул. Духновича. Загорання виникло в цілодобовому продуктовому магазині, котрий знаходиться на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. Повідомлення про це поступило до рятувальників 11 травня о 03:30.

Реклама

За лічені хвилини на місце події прибуло відділення 18-ї державної пожежно-рятувальної частини. Пожежу вдалося швидко приборкати – вже о 03:38 її локалізували та о 03:48 ліквідували. Полум’я встигло знищити електронні ваги, холодильну камеру та харчові продукти, що зберігалися всередині камери.

В обох випадках причини появи вогню з’ясовують правоохоронці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно