Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Берегівщині вогонь пошкодив металевий контейнер

На Берегівщині вогонь пошкодив металевий контейнер

11 травня о 15:13 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла за межами с. Дийда Берегівського району. Горіла суха трава, із якої полум’я перекинулося на металевий контейнер. Вогонь помітили охоронці асфальтобетонного заводу, що знаходиться неподалік.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події прибуло відділення 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. Бійці ДСНС виявили, що палає сухостій на площі півгектара й контейнер, у якому зберігалися старі меблі. О 15:26 вогнеборці локалізували загорання, аби природна пожежа не набула більших масштабів. І вже незабаром, о 16:11, рятувальники остаточно ліквідували загорання, – стверджує У ДСНС України в Закарпатській області.

Внаслідок пожежі було знищено суху траву на площі 0,5 га та пошкоджено металевий контейнер і речі в ньому. Причину виникнення загорання й суму завданих збитків встановлюють правоохоронні органи.

Реклама

Уже неодноразово рятувальники наголошували на тому, що пожежі сухої трави і сміття несуть загрозу не лише довкіллю, а й життю та майну громадян. І це може бути не тільки металевий контейнер, як у вищенаведеному прикладі, але й житловий будинок чи надвірна споруда. А запобігти розгулу вогняної стихії надзвичайно просто – треба лише дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки. Під час порання на городі не спалюйте сухостій – краще зберіть його у спеціальній ямі для компосту. Вибравшись на пікнік, розкладайте вогнище тільки у спеціально відведених місцях, не залишайте його без нагляду та залийте водою перед від’їздом. Ці рекомендації не потребують значних зусиль, але допоможуть уберегти природу від руйнівної дії вогню.

На Берегівщині вогонь пошкодив металевий контейнер – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно