Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Москаль заявив про підставу на митниці з метою дискредитації та розповів деталі "спецоперації"

Москаль заявив про підставу на митниці з метою дискредитації та розповів деталі "спецоперації"

Москаль заявив про підставу на митниці з метою дискредитації та розповів деталі "спецоперації"

Крупна партія сигарет, затримана закарпатськими митниками в ніч на 13 травня в пункті пропуску «Дяково», що на українсько-румунському кордоні, була не спробою звичайної контрабанди з метою збагачення, а організованою спецоперацією для дискредитації керівництва Закарпатської митниці та облдержадміністрації.

ВІДЕО ДНЯ

"Стара вантажівка «MAN», яку не шкода втрачати у випадку конфіскації, починаючи з 16 квітня цього року, тричі виїжджала в Румунію через МП «Дяково» без вантажу, щоб запам’ятатися митникам і прикордонникам, – заявляє Геннадій Москаль. – Перед останнім виїздом у ній нашвидкуруч зробили потаємну стінку перед переднім бортом, за яку завантажили 202 ящики (101 тисячу пачок) сигарет «MARBLE» без акцизних марок. Ми з’ясували, що спонсором сигарет став місцевий підприємець, «олігарх районного рівня», який має давні зв’язки з внутрішньою безпекою Державної фіскальної служби України".

"А один із діючих співробітників митниці, котрий досконало володіє румунською мовою й підтримує тісні зв’язки зі своїми румунськими колегами, бо давно працює на українсько-румунському кордоні, попередив митників і прикордонників Румунії про те, що в ніч на п’ятницю 13-го травня з України через МП «Дяково» буде здійснена спроба крупної контрабанди сигарет. І вказав марку автомобіля з номерами. Ця особа особливо зацікавлена у зміні керівництва Закарпатської митниці й відновлення контрабандних схем. Для більшого резонансу спецоперація була здійснена того ж дня, коли в ОДА відбулася розширена нарада з силовиками, митниками та прикордонниками щодо жорсткого наведення ладу на кордоні. Я знаю, що такі речі будуть робитися й далі. Зі свого боку заявляю натхненникам спецоперації, які сидять у Києві: ми не з дитячого садка прийшли, щоб робити над нами експерименти. Для повного припинення контрабанди ефективніше встановити на наших митних постах сканери, а не копіювати сцени з радянського кінотрилера «Над Тиссой» 1958 року і займатися всякими непрофесійними дурницями", – зазначає Москаль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно