Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Воловецькі рятувальники гасили пожежу на АЗС

Воловецькі рятувальники гасили пожежу на АЗС
ВІДЕО ДНЯ

Пізно ввечері 12 травня бійці державного пожежно-рятувального поста с. Нижні Ворота, що у Воловецькому районі, піднялися по тривозі й вирушили гасити умовну пожежу на автозаправній станції. О 23:30 на місцевій АЗС розпочалося нічне пожежно-тактичне заняття. Подібні тренування відбуваються щомісяця на різних об’єктах відповідно до спеціально створеного плану-графіку.

Заняття складалося із двох частин – теоретичної та практичної. У ході останньої рятувальники відпрацювали сценарій ліквідації пожежі в будівлі автозаправної станції. У гасінні умовного вогню взяли участь 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу. Крім цього, проводилося охолодження резервуарів із паливно-мастильними матеріалами, щоб запобігти їхньому займанню, – інформує У ДСНС України в Закарпатській області.

Реклама

Завдяки таким заняттям рятувальники вдосконалюють власні пожежно-тактичні знання й практичні навички, вкрай необхідні їм у повсякденній роботі. До того ж, налагоджується взаємодія між підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області та іншими службами життєзабезпечення, відпрацьовується злагоджений механізм співпраці. У подальшому це дозволить оперативно й дієво спрацювати при виникненні надзвичайної ситуації, а головне – не допустити травмування і загибелі людей.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно