Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Віктор Балога поскаржився Президенту України на Михайла Ланя

Віктор Балога поскаржився Президенту України на Михайла Ланя

Віктор Балога поскаржився Президенту України на Михайла Ланя
Лідер Єдиного Центру Віктор Балога звернувся з листом до Президента України Віктора Януковича, щодо інцинденту який стався у Міжгірському районі. Далі текст листа.

Лідер Єдиного Центру Віктор Балога звернувся з листом до Президента України Віктора Януковича, щодо інцинденту який стався у Міжгірському районі. Далі текст листа.

ВІДЕО ДНЯ

Президенту України

ЯНУКОВИЧУ В.Ф.

Реклама

Шановний Вікторе Федоровичу!

Звертаюся до Вас як чинний міністр Уряду, кандидат в народні депутати і громадянин щодо подій, які відбулися увечері 24 жовтня ц.р. під час моєї передвиборчої поїздки Закарпаттям. Цей інцидент став черговим підтвердженням того, що вибори до Верховної Ради проходять в обстановці залякування, тиску і примусу, а серед претендентів на депутатський мандат нерідко трапляються люди зі злочинного середовища.

Реклама

Після зустрічі з виборцями Міжгірського району під час повернення додому, в м. Мукачево, шлях мені перекрили чотири автомобілі, в одному з яких перебував Михайло Ланьо. Нині цей чоловік є кандидатом у народні депутати від Партії регіонів, проте і до сьогодні серед закарпатської громади має стійку репутацію бандита на прізвисько «Блюк». Є підтверджені дані про те, що свого часу М.Ланьо був засуджений за один із найганебніших злочинів – групове зґвалтування. Місцеві засоби масової інформації у своїх розслідуваннях повідомляли про пряму причетність «Блюка» до скоєння кількох резонансних злочинів на території області.

Блокуючи зі своїми спільниками мені шлях, М.Ланьо мав на меті провести зі мною розмову, яка на мові криміналітету називається «розборкою». Її мотиви мені не відомі, однак вибраний спосіб спілкування і демонстрована зухвала поведінка свідчать, що цей інцидент створював мені пряму загрозу. Завдяки діям співробітників УДО, які за Вашим розпорядженням продовжують виконувати свої обов’язки, вдалося відвернути небезпечний розвиток подій. За цим фактом я офіційно звернувся до Генерального прокурора з проханням провести прокурорську перевірку і дати належну оцінку діям М.Ланьо.

Однак головна причина мого звернення до Вас лежить не в юридичній, а моральній площині. Ваші підлеглі по Партії регіонів висунули людину із злочинним минулим, кримінальною свідомістю і сумнівною репутацією кандидатом у народні депутати від політичної сили, яка сьогодні уособлює владу. Таким чином, всі його дії прямо пов’язуються з курсом нинішньої владної команди і політикою, яку втілюєте Ви як Глава держави. Мені особисто прикро, що дії Ваших підлеглих йдуть урозріз із настановами Президента про забезпечення чесних і чистих виборів.

Реклама

На моє переконання, Ви особисто можете втрутитися в ситуацію і виправити допущену помилку. Сьогодні – це винятково Ваша прерогатива. Президент покаже всьому суспільству, що дбає про демократичну перспективу України. Інакше в Україні «блюками» буде побудована бандитсько-кріпосна держава, замішана на страхові і зневазі до людей.

Я цього не хочу. Упевнений, що цього не хоче і мій Президент.

З повагою                              Віктор Балога

Прес-служба Єдиного Центру

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно