Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Віталій Кличко відвідав Мукачево (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Віталій Кличко відвідав Мукачево (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Вся Україна сприймає його, як національного героя, а на Закарпатті він тим більше мав змогу відчути прихильність людей у передвиборчий час – закарпатський «УДАР» має чи не найкращі позиції у всій...
ВІДЕО ДНЯ

Вся Україна сприймає його, як національного героя, а на Закарпатті він тим більше мав змогу відчути прихильність людей у передвиборчий час – закарпатський «УДАР» має чи не найкращі позиції у всій Україні. Минулі вихідні Віталій Кличко провів на Закарпатті. У неділю він зустрівся і з мукачівцями.

На площі Миру 21 жовтня зібралися різні люди: одні палкі прихильники Політичної партії «УДАР Віталія Кличка», інші, які ще не визначилися у своєму виборі, треті – політичні опоненти. Усім цікаво, з чим приїхав Віталій Кличко, які нові ідеї запропонує виборцям, як пояснить НЕ домовленості з об’єднаною опозицією. Однак, суто політичних питань на зустрічі з мукачівцями лунало мало. Традиційні про провокаційні розмови щодо об’єднання в парламенті з Партією Регіонів. На що лідер «УДАРу» відповів: «Наша партія, усі кандидати-мажоритарники на з’їзді виголосили публічну клятву про те, що в жодному разі не будуть об’єднуватися з партією влади та її сателітами-комуністами. Це я можу гарантувати».

Реклама

В Мукачеві Віталія Кличко супроводжував кандидат-мажоритарник по 69 округу Олександр Ланьо.

«Я йду у політику разом з УДАРом, бо тільки ця політична сила має чітку і дієву програму подолання корупції. Сьогодні корумпована машина змушує людей йти на злочини, протистояти яким можна тільки радикально, проведенням люстрації влади та активною боротьбою з корупцією», - сказав на зустрічі кандидат в одномандатному округу №69, корінний мукачівець, юрист Олександр Ланьо.

Реклама

В той же час, лідер партії УДАР переконаний, що корупцію потрібно долати системно. На його переконання, вчителі і лікарі не можуть думати про те, як якісно виконувати свою роботу, коли вони отримують зарплату в 1000 гривень: «Вони повинні думати, як вижити і прокормити свою сім’ю. І тому ми взяли на себе зобов’язання досягти змін в країні. Ми боремось не за посади, а за ідею. Ось чому я впевнений, що ми переможемо», - заявив Кличко.

Мешканці Мукачева активно задавали запитання Віталію Кличку і висловлювали свою підтримку. Особливо їх турбує проблема тотального заробітчанства, екологія Карпат, вирубка лісів, популяризація Закарпаття як туристичного та рекреаційного краю, здоров’я і розвиток дітей. Вирішення цих проблем закладено у виборчій партійній програмі та в передвиборчих програмах місцевих кандидатів-мажоритарників. Тому вже у парламенті гуртом фракція «УДАР» буде вирішувати нагальні українські проблеми. А кредит довіри на це партія має.

Наостанок Кличко закликав закарпатців прийти 28 жовтня на вибори і не дати вкрасти свій голос. «Якщо ваш вибір впаде на Партію «УДАР», то я даю слово, що зроблю все, щоб вас ні в якому разі не підвести і реалізувати нашу спільну мрію. За мене ніхто і ніколи не червонів під час боксерських поєдинків і я зроблю все, щоб вам не довелося червоніти за мене, як за політика», - пообіцяв лідер партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно