Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Завтра у Мукачеві стартує міжнародний бізнес-форум

Завтра у Мукачеві стартує міжнародний бізнес-форум

У середу, 18 травня розпочнеться масштабний Mukachevo Business Forum (вул. Автомобілістів , 13, Eventum Hall). Це перша в історії міста ділова подія, покликана стати головним майданчиком для презентацій, дискусій та рішень, спрямованих як на залучення інвестиції в Мукачево, так і просування місцевих підприємств та ініціатив у країнах Заходу.

ВІДЕО ДНЯ

Однією з першочергових задач форуму – відкрити світу Мукачево як дуже комфортне для інвестицій місто в центрі Європи, де вже працюють підприємства провідних світових гігантів як Fischer, Flex та ABE. Окрім дискусійних та презентаційних панелей передбачені також ділові екскурсії на місцеві підприємства та неформальне спілкування у форматі «world café», –зазначає Ужгородський прес-клуб.

Мукачівський бізнес-форум триватиме у рамках відзначення днів міста 18-20 травня.

Реклама

Журналісти зможуть поспілкуватися з учасниками форуму, серед яких представники торгово-промислової палати Словаччини, Польсько-Української господарчої палати, експерти з Угорщини, керівники провідних підприємств з іноземних капіталом, які працюють на Закарпатті. Відбудуться презентації німецьких та польських підприємств та ще багато перспективних зустрічей та перемовин. Діятиме також виставкова частина бізнес-форуму.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно