Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Рахові пройшов фестиваль-конкурс "Над Тисою"

В Рахові пройшов фестиваль-конкурс "Над Тисою"
ВІДЕО ДНЯ

Цієї  неділі,  15 травня, в Рахові відбувся ІХ-й районний дитячий фестиваль-конкурс естрадної пісні «Над Тисою-2016». Організатор фестивалю – Рахівський районний будинок дитячої та юнацької творчості. Як і в попередні роки, фестиваль пройшов за підтримки народного депутата України  Василя Петьовки. 

У конкурсі змагалися 48 солістів-вокалістів  із загальноосвітніх закладів району та вокальних студій  Рахівського РБДЮТ. Змагання проходили в трьох  вікових категоріях. Рівень виконавської майстерності оцінювало фахове журі.

Реклама

За результатами конкурсу, у віковій  категорії  7-9 років  перше місце виборола  рахівчанка Кальба  Роксолана, яка виконала  пісню «На толоці журавель». Друге місце у Штефанюк Вікторії з міста Рахів за пісню «Україночка». Третє місце отримала Томенюк Ольга з Квасів з піснею – «Прокидайтеся Карпати».

Перемога в категорії 10-13 років дісталася Думен Евеліні з Рахова за виконання пісні «Музика весни». Друге місце у Томашук Альони з Великого Бичкова за пісню «Я піду в далекі гори». Третє місце у  Попенко Андрія з Рахова за пісню «На спи, моя рідна земля».

Реклама

В старшій категорії, 14-18  років, перемогу отримала також рахівчанка Івасюк Алесія з піснею «Відлітай». Друге місце виборола Волічак Владислава з Рахова за пісню «Вільний птах». Третьою стала Васильченко Вікторія з села Видричка з піснею «Лелеча доля».

Гран-прі конкурсу та планшетний комп’ютер "САМСУНГ" в якості подарунка заслужено отримала Ролюк Іванна за пісню "О, моя  святая, Україно!".

Всі переможці отримали грамоти від Районного будинку дитячої та юнацької творчості та цінні подарунки від народного депутата України Василя Петьовки, які вручив його помічник Михайло Штефко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно