Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські правоохоронці розшукали людей, які загубилися

Мукачівські правоохоронці розшукали людей, які загубилися
В рамках державної спеціальної операції «Розшук», мукачівські правоохоронці розшукали не тільки тих осіб, які переховувались від суду чи слідства, а й повернули до домівок двох жінок, які пішли і...

В рамках державної спеціальної операції «Розшук», мукачівські правоохоронці розшукали не тільки тих осіб, які переховувались від суду чи слідства, а й повернули до домівок двох жінок, які пішли і забули повернутись.

ВІДЕО ДНЯ

Так, до Мукачівського міського відділу міліції звернувся мешканець району із проханням розшукати його матір, яка 7 жовтня 2012 року пішла з дому і не повернулась.

Окрім того, чоловік повідомив, що навіть не припускає, куди б могла подітись його 60-літня мати, адже вона не планувала дальні поїздки чи зустрічі. Так, мукачівськими оперативниками сектору карного розшуку було складено детальний опис жінки, вивчені всі варіанти куди б могла податись пенсіонерка. За кілька днів плідної праці жінку було доставлено до Мукачева. Як пояснила п. Ганна, вона зі знайомими вирішила поїхати на Воловеччину по гриби. А мобільний телефон забула вдома, тому не могла попередити родичів.

Реклама

З подібною заявою до мукачівських правоохоронців звернулись і родичі 38-літньої громадянки Росії, яка приїхала погостювати разом зі своїми трьома дітьми до свекрухи. Близько місяця жінка з малими дітьми мешкала у селі на Мукачівщині. Та при найпершій спробі намагалась вирватись з хати до міста, адже часто зловживала спиртним.

Цього разу п. Вікторія також приїхала до Мукачева у справах, та за тиждень не поверталась до села, де мешкали родичі. При цьому селяни зазначили, що Вікторія майже не орієнтується в місті. Та це не завадило молодій вдові знайти собі залицяльника і 7 днів загуляти у нього. Мукачівські оперативники жінку знайшли і повернули до дітей.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно