Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві стартував Міжнародний бізнес-форум

У Мукачеві стартував Міжнародний бізнес-форум
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні в Мукачеві розпочав роботу бізнес-форум. Участь в заході беруть понад 200 учасників з України та країн ЄС. Форум триватиме три дні. Це насичена програма з презентацій та дискусій, а також візитів на експортоорієнтовані підприємства міста, – інформує Мукачівська міськрада.

З вітальним словом звернулися офіційні міжнародні представники. Янка Буріанова, Генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді відзначила якісне наповнення форуму. «Велика позитивна оцінка цього заходу. Тут представлений й словацький бізнес, який теж зацікавлений в нових ринках інвестування. Мер прагне зробити місто промисловим центром. І це правильно, адже місто розвивається, тому Мукачево буде на теренах всього регіону потужним промисловим містом», – переконана генкосул.

Реклама

Ласло Віда, заступник Генерального консулу Угорщини в Ужгороді зауважив, що Угорщина дедалі більше інвестує в розвиток транскордонного співробітництва, а це позитивно проектується на розвитку краю. «Велика кількість на бізнес-форумі присутніх свідчить про те, що захід важливий і для інвесторів. Місто має великий потенціал розвитку. Мукачево виступає своєрідним двигуном євроінтеграційних процесів на Закарпатті. Це місто в центрі транспортних коридорів, і цим самим воно стає й центром бізнесу », – констатував Ласло Віда.

Валерія Фюелова, консул Генерального консульства Чеської Республіки у Львові зазначила, що Чехія значну увагу приділяє розвитку контактів між підприємцями наших країн, тому такий захід є дуже актуальним.

Реклама

Серед учасників заходу – представники Польсько-Української господарчої палати, ЄБРР, ОБСЄ, Національного торгового дому в Угорщини, Словацької торгово-промислової палати, Пряшівського університету, керівники підприємств з іноземними інвестиціями, які працюють на Закарпатті і Мукачеві зокрема, представники іноземного бізнесу. Також представлені керівництво Мукачева, депутати обласної та міської ради, представництво міст-побратимів з Матесалки (Угорщина), Пелжгрімов (Чеська Республіка), експерти міжнародних проектів з країн ЄС.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно